Sanela Vujnović:Šta kupuje lijepa pjevačica u apoteci?!

280

Sanela Vujnovic 3

Od kako je izašla sa Farme, Sanela Vujnović svakodnevno privlači pažnju javnosti i medija.Našoj ekipi je ova lijepa pjevačica juče privukla pažnju, kada smo je vidjeli da ulazi u apoteku.U želji da saznamo zašto je posetila istu, sačekali smo je ispred i pomno pratili šta će iznijeti iz apoteke.

Imali smo sreću, pa je Sanela lekove nosila u rukama, a ako nas vid ne vara, radi se o septoletama za grlo, pa će biti da se i ona, kao i većina ljudi trenutno, bori sa virusom gripa.

„Sanela ima toluko obaveza i skoro svake nedelje nastupa po 4-5 dana, tako da nema vremena da se naspava i odmori kako treba, a tako i preleži grip, pa sve junački iznosi na nogama“-rekla nam je njena drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Od istog izvora smo saznali da Sanela prehladu vuče već dvije nedelje, pa su tablete za prehladu njen neizbežni pratilac već danima.

Obzirom na trenutna dešavanja i obaveze koje ima, nadamo se da će Sanela što prije ozdraviti i da će shvatiti da mora malo da uspori ritam, jer je zdravlje ipak na prvom mjestu.