SKANDAL NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA: Pogledajte zašto je Marija Šerifović htjela da napusti snimanje

6749

 

19_1000x0

Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, Marija Šerifović odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda” nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Naime, dok su komentarisali jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik. Tada je mlada pjevačica rekla da joj je žao što ružičasta pjevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

– Ti, Jeco, najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak – rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

– E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinjela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovdje. Džabe ti ja sjedim ovdje, kad ne doprinosim. Odoh ja kući – obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima. Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smiju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić.

– Konačno je ostao pravi žiri, Aca, Ana i ja – rekla je Karleuša.
Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon 10 minuta se vratio na svoje mjesto i obavjestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mjesto, ali prije toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja. Kako bi smirio situaciju, direktor “Granda” je rekao:
– Kakav šou, super ste ljudi – uz osmijeh je rekao Saša.
Međutim, od izvora bliskog pjevačici saznali smo da se ona uopšte nije šalila i da je bila ozbiljna u namjeri da ode kući, jer smatra da je zaslužna za šou isto koliko i Jelena.