NOVA SEZONA “SA TANJOM NA TI”: Tanja Đurović kakvu još niste vidjeli

680

Tanja Djurovic 2015 (4 of 17)_401x600

Tanja S. Đurović, urednica i voditeljica TV Pink BH novu sezonu talk showa “Sa Tanjom na ti” otvara u nedjelju, 11. oktobra od 23 sata sa novim atraktivnim gostima.

O ljubavi, nerazumijevanju, čvrstim vezama i nestabilnim flertovima, o suštini i razlikama, o ostavljanju i spajanju, Tanja će i u četvrtoj sezoni razgovarati sa gostima koji će biti iz reda stručnjaka i naših celebrity ličnosti.

„Većina sagovornika je ista sa mnom i iza i ispred kamere, rijetki su oni koji su drugačiji, a drugačiji su oni koji nisu sigurni u sebe. Uživam raditi sa sagovornicima koji se ne stide prije svega sebe, svog života i načina življenja. Sa takvim sagovornicima volim raditi. Prelazak sa mnom na TI daje posebnu draž emisiji, što su gosti opušteniji, meni je lakše da koncipiram priču u talk showu i tako će biti i u novoj sezoni“ – ističe Tanja S. Đurović.

Novina od ove sezone je i dio emisije koje će Tanja posvetiti svojim gostima, ali van studija. Na atraktivnoj lokaciji koja će u svakoj emisiji biti drugačija sa svojim sagovornicima razgovarat će o tabu temama koje se drugi ne usuđuju postaviti.

“Prethodne sezone su se razlikovale jedna od druge, tako da ćemo i u sezoni 2015/2016 dodati određene finese. Uvijek se trudim iznenaditi svoje gledatelje iz emisije u emisiju. Do kraja ove sezone gledatelji će moći pogledati otvorene intervjuee sa mojim gostima koji će govoriti ‘bez dlake na jeziku’, vidjeti interesantne reportaže i tematske rubrike koje su u vezi sa temom emisije. Konceptualno, malo ćemo promijeniti produkcijski i programski dio, ali nećemo bježati od srži emisije, a to je otvorenost, konkretnost, zanimljivost, kratko i jasno opet ću sa svojim gostima, ali i gledateljima biti na TI“ – ističe urednica i voditeljica televizije Pink BH.