SERIJA NASTUPA: Dado Polumenta poslije tri godine ponovo u Bosni

372

Dok se rep duet i nov album prepun iznenađenja krčkaju u studiju, Dado Polumenta nema ni dana odmora. Nakon što je objavio dvije nove numere „Za tebe uvjek biću tu“ i „Ovisan sam o njoj“ koje su u rekordnom roku postale mega hitovi, ni malo ne iznenađuje histerija i pomama koja vlada gdje god da se pojavi u čitavnom regionu.

DSC_6783-C

Uprkos tome što je rasprodat narednih par mjeseci, nakon što je dobio poziv iz Bosne, odlučio je da napravi prostora u svom koncertnom rasporedu i počev od četvrtka 24. septembra zakaže seriju od tri gostovanja, prije svega jer tamo nije nastupao pune tri godine. Ukoliko je sudeći prema prvim reakcijama Sanski Most, Cazin i Bosanska Krupa definitivno će čitavog sljedećeg vikenda biti u znaku Dada Polumente.

– Beskrajno se radujem susretu sa tamošnjom publikom jer sam siguran da su i oni mene željni koliko i ja njih. Srećan sam što ću im se predstaviti u boljem svjetlu no ikada, jer sam od nedavno angažovao novi bend koji ispunjava i najviše muzičke kriterijume! – kaže Polumenta i dodaje da je siguran da će se u klubovima “Camel”, “XL” i “Eki” tražiti karta više jer će upravo tu biti najbolje žurke u regionu.

– Takođe, veoma sam nestrpljiv da čujem sud publike za moju duetsku pjesmu sa popularnim hip-hoperom Rastom. Ideja je bila da se spot već pojavi, međutim, kako smo i on i ja veliki perfekcionisti, video klip je trenutno u Americi na post produkciji, jer želimo da njime pomjerimo granice. Ne takmičim se sa estradom, već sam sa sobom i zbog toga uvek želim bolje i više! – završava Dado.