Peđa Medenica specijalni gost na koncertu Seke Aleksić u zeničkoj Areni

378

Ostalo je još samo četiri dana do velikog događaja i gotovo sve je spremno za koncert koji zenička, ali i publika iz drugih bh. gradova jedva čeka. Seka Aleksić će 19. septembra održati veliki solistički koncert u zeničkoj Areni, a uzmemo li u obzir popularnost njenog novog albuma, te hitove uz koje je Seka obarala rekord u gotovo svim klubovima gdje je nastupala nema sumnje da će i zenička Arena biti ispunjena do zadnjeg mjesta.

thumb460_77567_1seka pedja_800x539

Kako samu organizaciju koncerta ima profesionalni tim ljudi unaprijed nam obećavaju koncert koji će se pamtiti dugo vremena. Mega koncert će uveličati i specijalni gost PEĐA MEDENICA.

Ova informacija je itekako obradovala brojne Sekine fanove, koji jedna čekaju 19. septembar. Da li će Peđa i Seka otpjevati nešto u duetu, ili će ipak Medenica izaći sam na scenu vidjet ćemo na koncertu, no kako god nema sumnje kako će to biti noć za pamćenje.

Podsjećamo, Seka Aleksić je odlučila dio honorara od velikog koncerta uručiti petogodišnjem Ajdinu Žigonji iz Zenice, kojem su potrebna sredstva za operaciju u Turskoj.