Počinje nova sezona emisije Dobar komšija

477

TV Pink BH donosi novu sezonu porodičnog magazina “Dobar komšija” koji se već nekoliko godina uspješno emituje u programu ružičaste televizije.

NATAŠA PETROVIĆ_597x480
Nataša Petrović, urednica i voditeljica emisije od subote, 19. septembra najavljuje programske i produkcijske novine, ali će kako kaže ostati dosljedna već provjerenom televizijskom formatu – porodičnog magazina.

“Sa ponosom mogu reći da ćemo gledateljima ružičaste televizije ponuditi produkcijski osvježen format ‘Dobrog komšije’ koji ove sezone počinje ‘u novom ruhu’. Potrudili smo se da emisiji damo drugačiji scenski momenat što će gledatelji već imati priliku vidjeti u subotu, 19. septembra od 17:30 sati. Kada govorimo o programskom segmentu emisije, tu nećemo praviti velike iskorake, jer je ovo emisija koja već ima dug staž na televiziji Pink BH i naši gledatelji su već navikli na sam koncept emisije. I u novoj sezoni trudit ćemo se da ugostimo neke od najpoznatijih javnih ličnosti iz naše zemlje i regiona. Sa svojim sagovornicima biću ‘dobra komšinica’, a u fokus ćemo kao i prethodnih sezona staviti aktualena dešavanja, inriganta zbivanja na estradi, porodične priče, a nećemo izostaviti neizbježan segment emisije, to je pjesma koja će nas svake subote uvoditi u zabavno subotnje poslijepodne” – ističe Nataša Petrović.

Gosti prve emisije biće Peđa Medenica i Marko Bošnjak, 11-godišnji dječak koji je oduševio regiju svojim izvođenjem pjesme One Night Only” od Jennifer Hudson u muzičkom showu „Pinkove Zvezdice“. Njima će se u studiju pridružiti i gost iznenađenja.

U novoj sezoni, magazin „Dobar komšija“ će učvrstiti veze sa svojim komšijama i potvrdit će status zašto je već godinama prisutan u domovima gledatelja Pink BH televizije.