Ovako izgleda Maya Berović u očima svojih fanova!

364

_MG_9454

Da su obožavaoci spremni na sve kako bi oduševili svoje omiljene pjevače, odavno smo se uvjerili u to.Kako bi prišli što bliže svojim omiljenim pjevačima, oni prave razna iznenadjenja i kupuju poklone, a ona koja su posebno draga pjevačici Mayi Berović i koja je najviše obraduju je kada dobije svoj portret od nekog.

Očigledno da su to njeni obožavaoci shvatili, obzirom da je u poslednjih godinu dana dobila preko dvadesetak ovakvih crteža.Uistinu neka su uspješno uradjena, neka lošije, ali su Mayi svi podjednako draga.

Maya portret 5

Maya portret 4

Maya portret 1

„Volim kada mi neko pokloni moj portret.Ne zato što sam narcis, nego zato što mi je zanimljivo da vidim kako i na koji način me ljudi doživljavaju.U poslednjih godinu dana sam zaista dobila dosta takvih crteža i sve ih uredno čuvam“-priznala nam je Maya.

Obzirom da ih ima puno, pitali smo Mayu da li je nekada razmišljala o nekog izložbi sa tim crtežima.

„Iskreno, nisam razmišljala o tome, ali mi se svidja ta ideja.Ko zna, možda nekad, a možda je još bolja ideja da mi upravo ti crteži budu naslovne fotografije na slijedećem cd-u.Moraću da razmislim o toj temi“-rekla je oduševljeno Maya za kraj.

Maya portret 3

Maya portret 2