BRENINA ROĐAKA MILANOV FAVORIT: A evo i zašto…

7417

Pinkove zvezde sezona 2 epizoda 001 05.09.2015 upper.00_37_34_19.Still022_750x600

Tuzlanka Dinka Jahić večeras u Pinkovim zvezdama uspjela je da osvoji 3 glasa i time izbori baraž.

U prvoj pjesmi je osvojila tri glasa izvedbom “Kuća laži” , Miroslav smatra da je „dole“ bilo većanja sa pravom jer je Dinka bila baš neprecizna. Ako drastično ne popravi utisak i interpretaciju u drugoj pjesmi, neko će se spustiti, smatra on.

Ceca je priznala da se žiri dogovorio da djevojci da drugu šansu da otpjeva kako valja. Mogu da kažem da je djevojka mnogo lijepa i da ima fenomenalan stajling večeras, rekla je Ceca. Milan je objasnio da je počeo da navija za Dinku prije pola sata. Na pumpi je brat Dinke vidjeo Milana i pitao ga za smijer u kome se nalaze Šimanovci. Od tada je ona postala njegov favorit. I nije ti neko prezime, dobacio je Miroslav. Milan je upitao da li je Brena Dinkina rođaka.. Dinka je objasnila da jeste, sa tatine strane.

U drugoj pjesmi “Lola” broj glasova se nije promjenio, istina da je energija za desetku. Iz nje vrca energija, zaista, to što je bilo malo šansa, imaće šansu u baražu da popravi, rekla je Ceca.

U svakom slučaju zaslužila da ode u baraž, ali ako ne bude preciznija i u baražu, neće daleko stići, smatra Miroslav. Fenomenalno izgleda, ima energije, ali sve ostalo nije pokazala, dodala je Marina.