PAROVI NA OBN TV: Saznajte šta Ekrem radi kada popije te koji pjevač iz Sarajeva ulazi u rijaliti

702

Sinoć je počela nova sezona “Parova” na OBN TV , gdje su ušli neki učesnici koji su se već sretali u rijalitijima, kao Miki Đuričić i Ekrem Jevrić.

unnamed

Pčelar iz Kupinova na samom kraju uključenja, prišao je voditeljki misleći da mu mikrofon nije uključen i otkrio kakve sve stvari radi Ekrem kada popije. Naime, kako Miki tvrdi, Ekremu ide pjena na usta i piša po ljudima u noći, kada se obeznani od alkohola.

Odmah po ulasku Ekrem je priznao da mu je žena zabranila seks, ali da se nikad ne zna.Kako ekskluzivno saznajemo u narednih par dana u Parove ulazi i pjevač iz Sarajeva sa kojim je produkcija već dogovorila detalje ugovora.

REMONT PRIJE PAROVE

Na remont pred ulazak u Parove išli su brojni ukućani. Tako je i bivša misica Hrvatske Aleksandra Grdić, koju publika u BiH bolje poznaje po učešću u showu BIG MAMA HOUSE koji je prije nekoliko godina emitovan na OBN TV uradila zatezanje i pumpanje u Zagrebu prije odlaska u Beograd.

Turu botoksa uradio je i Neven Ciganović kao i Mira Škorić, zatim Zorica bivša pobjednica Parova koja je popriličnu svotu nagrade od 100 000 evra spiskala na svoj izgled a Miljana je dio honorara iz Maldiva ubrizgala u usne koje su posjetioci-gledaoci na društvenim mrežama popljivali dajući im interesantne epitete….

Nagrada od 100 000 evra garancija je da u najgledanijem reality show u regiji koji ruši sve tabue i pomjera granice a na OBN TV se emituje u nekoliko termina, 16:00, 19:15 i 22:00 možemo očekivati SVE!

Parovi su zagarantovano najbolji zabavno humoristički program, jer, ovo je show koji je pomjerio sve granice i razbio sve stereotipe.
Provokacije, emocije, sukobi i ljubav.U luksuznoj vili, pod budnim okom kamera učestvuje 22 kandidata, muzičari, starlete, manekeni…. raznorazni likovi a njihov život u njoj snimaće se mjesecima, punih 24 sata…

Kandidati u najljepšoj vili na Balkanu se bore za novac i vaše glasove!