Upoznajte Jelenu kojoj je pjevao Toma Zdravković

495

Jelena Zdravković po profesiji je stilistkinja koja danas živi i radi u Beogradu. Zaposlena je u jednom magazinu, na poslu je uvijek okružena glumcima, pjevačima i rijaliti zvijezdama, ali ih ne doživljava kao javne ličnosti.

Ova Beograđanka priznaje da je kafana njena velika ljubav. Svog sadašnjeg supruga Novicu Zdravkovića, inače rođenog brata Tome Zdravkovića, upoznala je na splavu.

– Bila sam na jednom splavu sa društvom gdje je Novica pjevao. Uživala sam sigurno jedno dva sata u muzici, a da pjevača nisam ni pogledala. Novica je, inače, pjevač koji ne pozira već uvijek sjedi sa gostima. U jednom trenutku osjetila sam nečiju ruku na mom ramenu, a kada sam se okrenula pomislila sam da je ta ruka idealna za moju ruku – opisala je Jelena sudbonosni susret sa suprugom u emsiji “Mojih 11000 priča”.

Novica i Jelena u braku su 28 godina i imaju sina Dušana.

Pjesma “O, gde si Jelena” nastala je, naravno, u kafani, a Toma ju je napisao kada se napio s Novicom.

– Novica i ja samo se zabavljali i jednom smo se posvađali, ja nisam htjela da idem negdje s njim. On je otišao u kafanu i dobro se napio s Tomom. Tada je napisao pjesmu, a kao što sve velike stvari veliki ljudi ostavljaju na salveti – i moja pjesma je, igrom slučaja, nastala baš na salveti – ispričala je Jelena Zdravković.

Maid Đelilović / e-turneja.com / alo.rs