SPREMA SE HAOS NA “FARMI”: Vendi hvali Kristijana Golubovića: Čovjek s asfalta odlično izgleda

531

Vesnu Vukelić Vendi ponovo ćemo gledati u rijalitiju od septembra. Pjevačica će se pojaviti na “Farmi”, ali u šou tek poslije nekoliko dana, u stilu velike zvezde.

vesna vukelić vendi02_RAS_foto zoran loncarevic_1000x0_800x533

Vendi je i za ovaj rijaliti spremila šou, a za “Naše novine” je otkrila šta misli o ulasku Kristijana Golubovića u “Farmu” i njegovoj izjavi da će svi učesnici morati da rade sklekove.

– Kristijan bi kao čovjek s asfalta, jedini preživjeli a uz to odlično izgleda, trebalo da se bavi ostalim učesnicima dimenzijom koju on nosi iz svog života, a to mnogi od njih ne znaju. On treba “hiruški” da im priđe, najmanji problem je raditi sklekove – priča pjevačica i dodaje:

– Mi smo imali slučaj Lepe Lukić, veliko ime na estradi, koja je došla u situaciju da pjeva ispred jedne Mace Diskrecije, dok je ona izvršila rukoblud, odnosno masturbaciju. Umjesto što je počela da plače, Lepa je trebalo da prekine pjevanje i napravi moralnu tribinu i objasni šta je destrukcija. Problem je što to Lepa ne zna jer ona nije igrač. Isto tako je i u slučaj Zorice Marković za koju ljudi 35 godina nisu znali da je moralni degenerik – ispričala je Vendi.

Alo.rs