60 sekundi sa Markom Milutinovićem

940

U rubrici 60 sekundi sa.. gostovao je Marko Milutinović, najpoznatiji harmonikaš.

1620758_10152301651452448_1978373461_n

U kojoj situaciji si poželio da ne budeš javna ličnost?

– Nisam poželio da budem javna ličnost jedne prilike kad sam bio u restoranu i par fanova me prepoznali i htjeli se da slikaju, to je bilo super. Nego poslije dok sam čekao hranu i jeo u restoranu većina gostiju tog restorana cijelo vrijeme su me gledali i malo mi je bilo glupo dok sam jeo , ali na kraju nije bilo toliko strasno (smijeh)

Da se na baviš muzikom, čime bi se bavio ?

– Ja mislim da bi bio advokat ili bi se bavio u svijetu filmova ali iza scene, jer završavam političke nauke na fakultetu i završio sam audio-video tehničku školu, tako da je sve to nekako povezano, bavio se muzikom ili ne.

Koji je tvoj najveći blam, i najveći strah ?

– Pa iskreno nemam ih puno, ali možda kad se glupiram sa društvom i nešto uradim i pogleda me neko sasvim treći koji nije upućen u to i onda me malo sramota (smijeh). Nnajveći strah , da izgubim novačnik sa dokumentima i parama a to mi se već par puta desilo (smijeh).

Šta si u posljednje vrijeme dobio na poklon, a pamtićeš zauvijek ?

– Pa trenutak kad mi moja devojka rekla da ćo postaati otac, mislim da veći poklon nema od toga.

Koja ti je omiljena destinacija ?

– Omiljena destinacija je moj stan (smijeh). Jer vikendom kad radiš nemaš skoro vremana za ništa i jedva čekas da se vratiš kući i da budeš sa osobama koje voliš, a ovako destinacija na koju bi volio da idem je Miami jer kažu da tamo imaju dobre žurke iako nema harmonike.

Da li si i zbog čega zaplakao ?

– Auuu plačem stalno od sreće, od radosti, od tuge, kad slušam neku pjesmu ali sad ne mogu vam otkrite sve detalje..

Šta te najlakše iznervira ?

– Iznervira me kad sam upravu a neko tvrdi da nisam i onda iako sam upravu i taj neko/neka shvati , još ostanem iznerviran dok me ne prođe.

S kim bio volio da snimiš duet ?

– Rado bi snimio duet sa Nedeljko Bajić Bajom i Milicom Todorović.

(e-turneja.com)