Rekordnom posjetom u Posušju, Mile Kitić završio ljetnu turneju širom gradova BiH !Pjevač koji traje decenijama !!

2150

1a

Jedan od najpopularnijih pjevača koji traje decenijama, pjevač kojeg vole i staro i mlado svakako je folker Mile Kitić.Svojim fantastično posjećenim i profesionalno odrađenim nastupima obilježio je i ovu ljetnu sezonu u duhu sjajne zabave i provoda.
Zavidovići, Živinice, Orašje, Srebrenik, Odzak…te proteklim rekordnim spektaklom u Posušju, popularni pjevač završio je još jednu i više nego uspješnu turneju širom BiH.
Svojim evergrinom “Kraljica trotoara” zapalio je publiku u Posušju.I drugim hitovima svoje bogate diskografije publici nije dao ni tren predaha.Svaka pjesma od početka, pa sve do kraja koncerta uz ovacije bila je podržana od strane cijenjenih gostiju objekta.Na žalost mnogi gosti zbog krcatog “Gaudeamusa” ostali su napolju i nisu mogli da uđu unutra.
a21
Pored velikog broja gostiju, prijatelja,  Kitića su podržali i njegovi vatreni fanovi.Ante Bebek i ovoga koncerta fantastično je mjenjao Đoganija na sceni, dok Milko Teinović nije krio suze radosnice prilikom susreta sa Kitićem.Naravno ni drugi fanovi nisu bili nipošto uskraćeni za fotografisanje i srdačnu dobrodošlicu.
a24
Prijatelji, Kolege i poslovni saradnici//O njemu samo riječi hvale:
Poznato je da Kitić voli Bosnu, da pravi sjajan provod gdje god se pojavi, ali je i takođe jako dobar čovjek, profesionalac u svom poslu i ljudina od čovjeka komentar je uglednog biznismena i vlasnika jedne od najboljih diskoteka u BiH, Nerke Mujkića.
Danas je teško stati rame uz rame takvoj jednoj velikoj zvijezdi, mnogi mladi pjevači žele preko noći takav uspjeh koji poput Kitića rijetki grade mukotrpno decenijama.Ponašaju se bahato, ufurano i krajnje neprofesionalno iskren je i Saša menadzer.
Mile je moj jako dobar prijatelj, kada god sam u prilici i obojici nam vrijeme dozvoli “kafa” je neizostavna uz naše šaljive priče sa turneja prokomentarisao je i legenda Šerif Konjević.
a25Veoma sam sretan što imam takvu sjajnu publiku koja me podržava i iskreno voli.Moram još jednom da se zahvalim svima na ogromnoj podršci na mojim nastupima tokom svih ovih godina.
Konačno završavam ljetnu sezonu u BiH.Pa i ja imam dušu, moram malo odmoriti rekao je popularni pjevač odlazeći na zasluženi odmor…

A.Hodzic
[nggallery id=95]