Milana Stankovića “salijetale” djevojke u Falcu !

1672

page3

Mladi i popularni pjevač Milan Stanković sinoć je nastupao u diskoteci “Falco”.Kako se moglo i očekivati objekat je bio popunjen do posljednjeg mjesta.
Simpatičnog Stankovića podržali su mnogobrojni gosti, ali i prijatelji i kolege među kojima i jedan od najpopularnijih Dj-eva, Dj Toya.Prijatan razgovor i dobrodošlica možda će rezultirati i nekom novom numerom!?Ko zna, možda će poslije Bojana Bjelića sa kim je popularni Dj snimio “balkansku trubu”, uskoro sa Stankovićem uslijediti novi hit.
2
Redajući hitove Milan je cijelu diskoteku digao na noge posebno sa novim pjesmama “Nisi mu ti žena”, Nešto protiv ljubavi”, “Mašina”, “Gadure”, “Faktor rizika”, ” Od mene se odvikavaj”…
Osim mladog popularnog pjevača koji se nije štedio ni jednog trenutka, publika je prepoznala kvalitet i aplaudirala Aleksandri Ristić(Matrix Band) čiji je vokal, ali i atraktivni izgled mnoge ostavio bez daha.
Veliku želju za “selfi-fotkama” izrazilo je puno djevojaka kojeg su mladog pjevača ljubile, grlile…Obzirom da je takvo simpatično druženje sa obožavateljkama sastavni dio posla, Milan u tome ne vidi ništa loše pa je neumorno pored pjevanja ispunjavao svaku njihovu želju…
A.H
 [nggallery id=93]