EKSKLUZIVNO: Sretan 18. rođendan Eleni Kitić !

2824

page

U poznatom beogradskom hotelu “Inter Hollywood” sinoć je popularni folker Mile Kitić organizovao proslavu punoljetstva svoje kćerke Elene. Rođendanskom slavlju pored najbliže Miletove i Martine rodbine, prisustvovao je veliki broj kolega sa estrade i njihovih prijatelja. Po specijalnoj Eleninoj želji blok pjesama maestralno je otpjevao popularni Adil Maksutović, a ni ostale kolege nisu se ustručavele mikrofana, pa su se tako publici predstavili : Đani, Đogani, Branka Sovrlić, Joca Stefanović, Milan Stanković, Goca Božinovska, Mirko Gavrić, Zlata Petrović, slavljenica Elena i drugi. Posebne emocije kod svih prisutnih , kao i kod slavljenice Elene, izazvao je nastup Mileta i Marte, koji su sa nekoliko otpjevanih pjesama oduševili sve prisutne, a nekima su potekle i suze radosnice. Inače Mile i Marta su se pokazali kao izuzetni domaćini, koji su vodili računa da se svaki gost osjeća kao kod svoje kuće. Obraćajući se prisutnima Mile se svima zahvalio što su došli da uveličaju njihovo veliko slavlje i između ostalog rekao:

“Od srca se zahvaljujem svima koji su večeras ovde sa nama. Svi ste vi odvojili svoje vrijeme da dođete da podijelite sa nama našu sreću, zbog čega sam vam neizmjerno zahvalan i nikada vam to neću zaboraviti. Još jednom hvala vam na podršci”, rekao je popularni pjevač.

page2page3

Više od 250 zvanica do ranih jutarnjih sati, uživalo je u predivnoj atmosferi uz bogat švedski sto i širok izbor osvježavajućih pića.

A. Hodzic / Z.Halilovic

[nggallery id=92]