Novi talas zahvatio i Hadžiće

794

Rock festival ,,New Wave Hadžići Music Fest” koji je održan u sklopu kulturno – sportske manifestacije ,,Hadžićko ljeto 2015″ je iza nas. Oko 5.000 okupljenih građana moglo je uživati u fenomenalno koncipiranoj rock noći. Sam festival ,,New Wave” ima i takmičarski dio, tako da su kao predgrupe specijalnim gostima večeri nastupili bandovi ,, Republika” Slavnoski Brod i ,, Maska” iz Mostara, koji su podjelili pobjedu na ovom prestižnom festivalu.

,,New Wave, Hadžići Music Fest” poznat je po tome da za sve prisutne uvijek dovede velika imena pop-rock scene bivše Jugoslavije. Večeras specijalni gosti su bili bandovi ,,Erogene zone” ,,Pochko & new primitives song” i poznati bosanskohercegovački reper Frenki.

Rock festival ,,New Wave” bio je i posljednji segment kulturno – zabavnog programa tradicionalne manifestacije ,,Hadžićko ljeto 2015″ u kojoj je više desetina hiljada hadžićana  moglo da uživa u sadržajima koji su pripremljeni za sve uzraste. Pohvale idu organizatoru, Općini Hadžići te načelniku općine na besprjekornoj organizaciji ove manifestacije.

A kako je bilo večeras na festivalu ,,New Wave”, pogledajte u našoj foto galeriji…

Novinar: Maid Đelilović

Foto: Općina Hadžići