HARIS BERKOVIĆ – Ne selim se u Beograd

2129

Haris Berković pobjednik ovogodišnje sezone Zvezde Granda, demantirao je priče da je stan u Beogradu koji je dobio, poklonio jednom teško oboljelom dječaku.

haris-berkovic-stan-zvezde-granda-pobednik-foto-nebojsa-mandic-1437121159-702637_800x540

Bilo je i priča da će se presliti u srbijansku prijestolnicu, i to je demantirao.

– U Beograd se neuću još presliti. Istina, često ću tamo boraviti zbog obaveza oko snimanja i nastupa, ali moja stalna adresa stanovanja ostaje moj grad. Svakako da ću maksimalno koristiti stan koji sam dobio, ali za sada ću samo povremeno tamo boraviti – kazao je on.

Nije jedan od onih koji se opterećuju slavom, niti želi da u nekom kolegi traži konkurenciju. Samouvjeren je pa kaže kako se smatra najboljim, ali i da niko nikome ne može oduzeti nafaku. Na pitanje da će biti popularniji od Gileta i Darka Lazića, ranijih Grandovih favorita, Berković kaže da vjeruje u sebe.

– Trudim se da najbolje radim to što umijem i da budem najbolji. Njih dvojica su kolege sa puno većim estradnim stažom od mene, ali ja vjerujem u sebe i siguran sam da ću uspjeti i maksimalno iskoristiti pobjedu i na lijep način iskoristiti karijeru – priča ovaj simpatični mladić i dodaje da ne konzumira alkohol niti opojna sredstva jer mu to nije potrebno da bi normalno završio nastup.