Pjevač koji je bio u vezi sa „glumcem“ iz Maldiva gostovao u programu OBN TV?

526

Aktuelni učesnik realityja “Maldivi”, glumac Dušan Kaličanin, uspio je da skrene pažnju gledalaca i u BiH koji show „Hotel Maldive“ prate putem OBN TV svojim ponašanjem i pristupu ovom šouu i ostalim učesnicima, ali je zbog određenih gestova pokrenuo i glasine da je naklonjen istom polu. Ovu informaciju su prvi plasirali novinari iz Srbije a potvrtda stiže i iz BiH. Dušan je prošle godine sa dečkom koji je gostovao u jednoj veoma gledanoj emisiji OBN TV bio i u Sarajevu. Popularni pjevač je Dušana predstavio kao svog kuma.

MALDIVI  21 07 2015 (2)_750x600

Nakon gostovanja oni su sa još jednom starletom koja je sa niima bila u Sarajevu prošetali glavnim gradom BiH.

Dušan je shvativši šta se dešava pokušao da ove glasine spere sa svog imena izjavama da je imao devojke, ali je izgleda da je već kasno. Pitanje je samo renuta kada će se u javnosti i pojaviti ime tog pjevača o kojem kuloari uveliko špekulišu. Novinari već znaju o kome se radi ali zbog prijateljskih odnosa sa njim još uvijek ne objavljuju njegovo ime.

Oni su nedavno raskinuli svoju romansu, nakon čega je Dušan riješio da uđe u reality.

– Dušan ne želi da se priča o njegovim seksualnim sklonostima, iako njegovo ponašanje govori više od riječi. Dugo je bio u vezi sa jednim pevačem, koji je veoma poznat, ali su krili svoju vezu zbog reputacije ovog drugog. Inače, često ga viđaju po gej klubovima u Beogradu, tako da je Dušan poznat među homoseksualcima i svi su u šoku zbog čega toliko potencira na vezama sa devojkama – otkriva izvor blizak Dušanu i dodaje:

– On obožava da se eksponira. Čak se pojavljivao i u nekim emisijama kao statista, jednostavno voli da bude ispred kamere, što je njegovog partnera dodatno nerviralo. Čini se da sve ovo radi kako bi napakostio svom bivšem dečku – otkrio je izvor