Svi smo vidjeli nastup Rade Manojlović i Harisa Berkovića: Ali, da li ste primijetili ovo?

5543

Sa kim Rada Manojlović otpjeva pjesmu “Mešaj mala“, taj sigurno pobjeđuje u Zvezdama Granda. Pjevačica je duetsku numeru otpjevala sa Amarom Giletom Jašarspahićem 2012. godine, koji je tada pobijedio na takmičenju. Ovoga puta je tu pjesmu izvela sa Harisom Berkovićem, koji je takođe pobijedio.

74373_2haris rada

Veliku prašinu podigli su dueti takmičara ove sezone “Zvezde Granda“ sa javnim ličnostima. Među njima najviše simpatija pobrali su Radmila Rada Manojlović i Haris Berković, mladi takmičar koji je pobijedio u ovoj sezoni Zvezda Granda iz Gradačca.

Najprije se komentari ispod ovog snimka mogu vidjeti na račun Radinog glasa. Kažu malo je istrošen, ili malo više. Da li je u pitanju neki nastup noć prije ovog snimanja ili to što Radmila mnogo radi, ali mnogi su primijetili da više ne zvuči kao prije.

Međutim, najviše komentara ima na iskre koje su navodno pucketale između Rade i mlađanog Harisa koji je po komentarima mnogih bio zbunjen u društvu Rade na sceni.

Kako publiku teško ko može da prevari tako su gledaoci procijenili da se Rada tokom dueta i izvedbe pjesme pomalo nabacivala Harisu i zavodila ga izazovnim plesom. Haris je u drugoj strofi po izrazu lica bio totalno zbunjen – kažu komentatori na Jutjubu.

“I Gile je pjevao ovu pjesmu sa Radom pa pobijedio, da li to znači da će Haris pobijediti“, stoji u jednom od komentara, što se ispostavilo kao tačno.

(Kurir)