EKSKLUZIVNI INTERVJU: Evo šta nam je otkrio Haris Berković nakon pobjede

11744

Nemam devojku, slobodan sam. Dogodi se poneka kratka avantura, ali sad sam koncentrisan na pobjedu i želim da uživam u tome…

haris-berkovic-zvezde-granda-pobeda-foto-dragana-udovicic-1436828788-700305

Haris Berković (21), pobjednik devete sezone takmičenja „Zvezde Granda“, svjestan je da mu tek predstoji prava borba za mjesto pod estradnim nebom.

On u razgovoru za Kurir otkriva da mu je sada karijera na prvom mjestu, te da za sve ostalo u životu ima vremena.

– Vrlo sam svjestan toga da mi ovom pobjedom ništa nije zagarantovano. Ovo je samo stvar trenutka, a ja sam srećan što sam uspio da se dokažem. Daću sve od sebe da pronađem najbolje pjesme i da moja karijera, koju tek sad treba da započnem, nikad ne bude na klimavim nogama.

Od koga u „Grandu“ imaš najveći strah?

– Imam strahopoštovanje i dozu respekta prema Saši Popoviću i Lepoj Breni.

Plaše li te priče iz estradnih krugova o tome da oni iskorišćavaju mlade talente?

– To su nebuloze i šuplje priče. Oni su ljudi koji su nam omogućili i pružili sve ovo, i za njih imam samo riječi hvale. Brena i Saša i te kako vode računa o svakom pjevaču. Na nama je da radimo i da svi zajedno imamo koristi od posla kojim se bavimo.

Dobio si stan u Beogradu, da li ćeš se preseliti u Srbiju?

– Ja sam uporan u svemu što radim. Mislim da ću živjeti tamo gdje budem imao najviše posla. Vrlo rado ću se preseliti u vašu prijestonicu ako to bude potrebno.

Kako komentarišeš to što je Bosanac pobjedio u srcu Makedonije?

– Uh, da, pored tako jakih kandidata iz Makedonije. Znam da sam imao veliku podršku svojih navijača, a po svemu sudeći, ni drugi fanovi iz svih krajeva nisu izostali.

Da li imaš djevojku?

– Nemam, slobodan sam. Dogodi se poneka kratka avantura, ali sad sam nekako koncentrisan na ovu sreću i želim da uživam samo u tome. Biće vremena i za ljubav i za djevojke.

Koja ti se pjevačica najviše sviđa?

– „Grand“ je poprište lijepih i atraktivnih djevojaka. Rada Manojlović mi je na neki način donijela sreću jer sam pjevao duet s njom, baš kao i Amar Jašarspahić, koji je takođe pobijedio nakon što je bio u duetu s Radom. I Milica Pavlović je zaista predivna.

Ko su ti uzori?

– Haris Džinović, Šaban Šaulić i Saša Matić.

Kako ćeš da se nosiš sa slavom, jesi li sklon porocima?

– Život nije lak i zato ću da se trudim da ostanem kakav jesam. Drogu nisam probao, slab sam na lijepe žene, a popularnost ću da iskoristim da ostvarim svoje ciljeve u životu i karijeri.

(Kurir)