Pjevač zasukao rukave: Maid se prihvatio grablji i lopate

719

I sam Hećimović bio je zadovoljan učinjenim poslom, a pred kraj mu se pridružila i djevojka Ajla s kojom je dugo u noć ostao sjediti i uživati na obali prelijepe rijeke.

maid_rad3_437278814.jpg&size=article_medium&w=650&h=400&zc=1

Da je vrijedan i da mu niti jedan posao nije stran nedavno je pokazao Orašanin Maid Hećimović. Naime, nakon okončanih svirki, apelirao je na svoje sugrađane da očiste plažu oko rijeke Save u svom rodnom gradu.

– Dragi sugrađani, napravit ćemo jednu malu radnu akciju čišćenja plaze (GGP)!!! Ništa spektakularno, eto malo da se pokupi što ima granja i nešto sasvim malo flaša i ostalih otpadaka (zaista nema puno), da malo pograbimo i sredimo! Eto ko želi neka dođe da se kupamo, sunčamo i usput nešto korisno uradimo za nas same!!! Pokrenimo se i otvorimo masovnu sezonu kupanja 2015. Dođite da se družimo i ponesite grablje ili lopate ako imate, i dobru volju – poručio je Maid svojim sugrađanima.

Pjevač je i sam zasukao rukave, uzeo grablje i lopatu i čistio cijeli dan bez ijedne pauze. Gosti Orašja, koji su se zatekli u lijepom gradiću na obalama rijeke Save, pozitivno su bili iznenađeni uređenom plažom, pa su neki prokomentirali i kazali, „blago vama, vi ko da živite na moru“.

I sam Maid bio je zadovoljan učinjenim poslom, a pred kraj mu se pridružila i djevojka Ajla s kojom je dugo u noć ostao sjediti i uživati na obali prelijepe rijeke.