Najgledanija turska serija na ružičastoj televiziji: Atraktivna crnka koja je zavela Boran-agu u novoj seriji na TV Pink BH

5836

Televizija Pink BH od petka, 17. jula od 21 sat donosi premijerno dvije epizode najgledanije turske serije „Mirna ulica“ (Peace Street – Huzur Sokaği) koja će pokazati ljubavnu priču između Feyze i Bilala. U danima predstojećeg vikenda, gledatelji ružičaste televizije takođe po dvije epizode mogu pratiti u terminu od 20 sati, te radnim danima nakon serije Zehra.

Selin i Kutsu 1_800x536

U seriji „Mirna ulica“ atraktivnu Feyzu utjelovila je lijepa turska glumica Selin Demiratar, koja je skrenula pažnju na sebe pojavivši se u seriji “Gorki život”, gdje je igrala s čuvenim Kenanom İmirzalıoğluom.

Rođena je 21. marta 1983. godine u Erzincanu u Turskoj. Ova zanosna ljepotica osim što glumi, izgradila je uspješnu karijeru fotomodela. Nakon završetka srednje škole snimila je brojne reklame za mnoge turske brendove, serije i filmove, a 1999. godine postala je prva Turkinja koja je osvojila titulu Miss Globe.

Prije nekoliko godina bila je u ljubavnoj vezi sa om Mehmetom Akifom Alakurtom (Boran-agom iz serije „Sila“). Crnokosa Selin u seriji “Adanali” igrala je uz Mehmeta i među njima je odmah zaiskrilo. Turski paparazzi uspjeli su razotkriti njihovu vezu koja je nakon dvije godine okončana. Prekinuli su jer on, navodno, za suprugu nije želio emancipiranu ženu poput Selin, nego poslušnu kućanicu.

Selin u seriji „Mirna ulica“ igra razmaženu bogatašicu koja je odrasla na postulatima savremenog i bogatog svijeta, ali nekada moderna djevojka u ime ljubavi sada će ponosno stajati na strani tradicije i ova odluka neće oduševiti njene prijatelje i porodicu. Njenog partnera u seriji utjelovio je Ahmet Kutsi Karadoğan, turski glumac i pop pjevač. Kutsi igra Bilala, mladića odraslog u u religijskom i konzervativnom okrugu koji postepeno uviđa Feyzine promjene koje ga sve više privlače.

Da li će ljubav između Feyze i Bilala ujediniti različite svjetove saznajte ovog ljeta samo na televiziji Pink BH.