UŽIVO FINALE ZVEZDA GRANDA: Glasanje je počelo, sa jednog telefona možete poslati ipak samo 5 poruka

1727

Dvanaest kandidata bori se za titulu najboljeg pjevača devete sezone takmičenja, a pobjednika će odabrati publika SMS glasovima.

zvezde-granda-1436728017-699465

Dvanaest superfinalista boriće se večeras u Sportskom centru “Boris Trajkovski“ u Skoplju za laskavu titulu zvezde “Granda“.

Ko će osvojiti prvo mjesto i stan u Beogradu odlučiće publika SMS glasanjem. Zahvaljujući televiziji Prva, OBN i makedonskoj TV5, gledaoci će u direktnom televizijskom prenosu moći da bodre svoje favorite. Za pobjednika je već opremljen stan, koji dodjeljuje “Grand produkcija“, kao i automobil za drugoplasiranog, ali i zajednički album, na kojem će se naći po jedna pjesma za svakog finalistu.

Dakle, da li će ove godine zvezda “Granda“ postati Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Alen Hasanović, Marina Stankić, Haris Berković, Tamara Dragić, Semir Jahić, Biljana Marković ili Filip Božinovski – saznaćemo tokom večeri.

12 veličanstvenih, koje su do finala doveli članovi stručnog žirija Aca Lukas, Šaban Šaulić, Snežana Ðurišić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac i Dragan Kojić Keba, kao i produkcijskog, koji čine Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić.