ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalistu Seada Hodžića

932

Sead Hodžić je iz Sarajeva i ima 27 god. Apsolvent je na Muzičkoj akademiji. Priželjkuje karijeru Željka Joksimovića. Ovako se on priprema za finale.

sejo_800x494

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Pri samoj pomisli da se bliži finalna emisija koja je zapravo bila moj cilj samim prijavljivanjem na najbolji regionalni show Zvezde Granda, osjećaj je predivan.Jedva čekam taj dan da izađem na binu i zapjevam pred petnaest hiljada ljudi. Za tremu nema mjesta kao ni do sada, ali su prisutne velike emocije koje ću podijeliti sa publikom. Pripreme teku kao i obično, nema neke velike razlike u odnosu na moje prethodne nastupe.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Pa mogu reći da je moj nastup u prvom krugu i u polufinalnoj emisiji izazvao najbolju reakciju kod publike, a i ja sam se pronašao u tim pjesmama, prenio emociju na publiku i dao svoj maksimum. Ne bih rekao da je bilo loših nastupa, možda manje dobrih u odnosu na ova dva koja sam spomenuo maloprije.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Mogu vam reći da se ni u jednom trenutku ne kajem što sam se prijavio na takmičenje Zvezda Granda. Ovaj protekli period od osam-devet mjeseci mi je donio jedno jako lijepo iskustvo koje ću pamtiti cijeli život i presretan sam što sam dio jedne od najboljih sezona Zvezda Granda.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Zasigurno mogu reći da je ovo najbolja sezona Zvezda Granda, što je par puta potvrdio stručni, a i produkcijski žiri. Svi kandidati su bili odlični, a na kraju je publika izabrala one koje želi gledati i slušati u finalu.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– To ću vam reći 13-og jula, ako pobijedim.

https://www.youtube.com/watch?v=78OTsh1QgbA

(e-turneja.com)