ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalisticu Biljanu Sulimanović

2194

Biljana Sulimanović dolazi iz Jakova, ima 18.godina i pohađa Muzičku školu. Solista je KUD “Srem” u Jakovu. Pročitajte kako se ona sprema za finale.

570769_zvezde-granda05-foto-promo_f

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Pa osećam se super, čak šta više izuzetno ponosno , bila sam na kraćem odmoru u Beču. Družila sam se sa fanovima a treme nema jer ja sam sigurna u ovo što radim i jedva čekam da počne finale.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Ja lično mislim da sam u svakom svom nastupu bila dobra tako da ne mogu da izdvojim nešto što je najbolje i nešto što je najlošije. Mada bilo je tu promašenih pesmica ali Bože moj.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Ukratko, izuzetno težak period je iza mene, neverovatno jaka konkurencija i nestvarno lepi trenutci stoje iza mene.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Bez sumlje AZRA HUSARKIĆ, žao mi je što je odustala prosto sam tužna sto ne mogu da uživam u njenom prelepom pevanju i IVONA JOVANOVIĆ s kojom sam se zbližila i prosto smo kao sestre.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Verovatno ništa, ja sam već navikla na velika takmičenja i do sada sam na svakom od njih pobedila to vam je kao kada bi pitali Mesija šta bi uradio kada bi dao gol u finalu Lige šampiona, predpostavljam da bi to bi bilo ,,ok, dao sam još jedan gol” tako bi i za mene bilo. BRAVO BIBO POBEDILA SI I OVDE,SLEDEĆE TVOJE TAKMIČENJE JE GRANDOV FESTIVAL, a kada “pobediš” i na tom festivalu onda idemo i na EUROSONG onda bi mi samo to nedostajalo (smijeh). Naravno, nadam se da me neće mnogi shvatiti da ovim odgovorom želim da podcenim svoje kolege, pošto neki ljudi znaju da zloupotrebe moje izjave.

https://www.youtube.com/watch?v=HnS-FO0ed4o

(e-turneja.com)