ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalisticu Naidu Bešlagić

2058

Naida Bešlagić dolazi iz Visokog, ima 22 godine. Za sebe kaže da je samouvjerena, ali i tvrdoglava. Idol joj je Marija Šerifović.

naida_800x485

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Uzbuđena sam i sretna zbog toga što sam u finalu i što ću po prvi put pjevati u Skopju. Sad ne osjećam tremu jer sam fokusirana na pripreme.Što se tiče nastupa neću ništa da otkrivam, ali reci ću da će biti nekih iznenađenja.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Najbolji nastup po mom mišljenju bio je iz prvog i trećeg kruga, a najlošiji u četvrtom krugu gdje sam po prvi put ispala jer sam imala strašnu tremu i bila užasno nervozna uz to bila sam mnogo bolesna tih dana i to me spriječilo u kvalitenim pripremama.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Zaista sve najbolje. Toliko pozitivnih stvari, divnog iskusta je iza nas, novih prijateljstava i druženja. Povrh svega čeličenja i formiranja nas kao pjevača, kad samo pogledam prve nastupe svih nas shvatim ustvari koliko smo svi napredovali i šta smo sve prošli, ponosna sam na sve nas. Hvala Grand Produkciji koja nam je omogućila sve ovo.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Mislim da svi koji su u finalu to apsolutno i zaslužuju. Svi smo se borili trudili i na kraju izborili. A naravno dodala bih tu neke kolege koji nisu tu, a zaslužuju to su svakako Petar Nisić,Marina Stefanović,Elmedin Kadrispahić,Dejan Čavić,Milana Stevanov i Sandra Rešić.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ako pobijedim proslavit ću to sa svojim prijateljima , slavlje će da traje danima.

https://youtu.be/0wKC6eyV84I

(e-turneja.com)