ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalistu Harisa Berkovića

2391

Nastavljamo sa predstavljanjem finalista ovogodišnjih Zvezda Granda, u današnjem članku možete pročitati mnogo toga o potencijalnom pobjedniku.Haris Berković ima 21 godinu i obožava sport i muziku. Kaže da je uporan i pošten, ali da mu je mana što je perfekcionista. Volio bi da ima karijeru kao Saša Matić i Haris Džinović.

haris_776x600

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Moram reći da sam stvarno jako uzbuđen i jedva čekam nedjelju.Pripreme su još u toku i ja se iskreno nadam da ću opravdati ogromnu podršku mojih navijaca koju sam dobio tokom takmičenja.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Pa iskreno zadovoljan sam sa svakim nastupom stvarno.Naravno da je tu bilo i grešaka, boljih i malo lošijih trenutaka ali ja ipak ne mogu izdvojiti nekih od njih.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Pa moje misljenje je da je ovo najjača sezona otkad postoje Zvezde Granda.Ovo je zaista bio jedan lijep period, sklopili smo mnoga prijateljstva, družili se.Mojim kolegama stvarno želim sve najbolje od srca.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Ne bih izdvajao nikoga jer smo se svi zaista, što se u narodu kaže “borili kao lavovi”.Svakako da je tu bilo još kandidata koji su također bili odlični, ali ipak mjesta je bilo samo za 12 takmičara.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ne znam, jako teško mi je to da predvidim (smijeh).Uvijek sam nekako spontan i nepredvidiv tako da stvarno ni ja sam ne znam.

https://www.youtube.com/watch?v=hOVtS6xYl3s

(e-turneja.com)