ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalistu Haruna Mehmedagića “Na svašta sam spreman”

1785

harun

Harun Mehmedagić ima 20 godina i dolazi iz Breze. Ističe da je po prirodi veoma smiren, da najviše voli da pjeva i da svira, a idoli su mu Šaban Šaulić i Saša Matić. Ekipa našeg portala je po ko zna koji put odradila intervju sa Harunom,pročitajte u nastavku teksta.

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Pred finale se osjecam nevjerovatno opusteno nemam ni trunku treme bar do sada,za ubuduce cemo vidjeti.Nisam nista posebno vjezbao vecinom su to pjesme koje sam pjevao i koje znam malo cu ih pripremiti sto se kaze “podmazati” (smijeh)

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Pa ne bih izdvojio niti jedan nastuo kao los ili dobar,sve je to bilo tu negdje.Nekada se to svidjelo ziriju a nekada ne,to je vecinom stvar ukusa.Nekada bude falsa i tih stvari ali to je pretezno do umora jer svaku interpretaciju sam donio na neki svoj nacin.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

Moje misljenje uglavnom sve pozitivno super raja super druzenje nezaboravnih 8-9 mjeseci neprestanog sikiranja i stresa.Sigurno ce ostati dugo u pamcenju.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

Nije na meni da to odlucujem drago mi je sto sam ja izabran kao jedan od kandidata koji je prosao u finale. Naravno drago mi je i zbog ostali a onima koji nisu prosli zelim puno srece u zivotu i naravno drugi put vise srece sta da se radi takav je tip takmicenja da neko mora ispasti.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Prvo sto bih uradio kada se ugase kamere hmm zanimljivo pitanje. Sa sigurnoscu znam da ne bi mogao zaspati 3 dana od uzbudjenja i srece. Nemam pojma na svasta sam spreman (smijeh)

https://www.youtube.com/watch?v=Gf_QPhERMzc

Emir Delić / e-turneja.com