ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalistu Semira Jahića “Ne razmišljam o pobjedi”

6537

Nastavljamo sa prezentacijom finalista ovogodišnjih Zvezda Granda , u ovom članku ćemo vam predstaviti Semira Jahića koji je ove godine i jedan od najvećih favorita za pobjedu. Semir živi na relaciji Srebrenik-Njemačka i ima 28 godina. Uzor mu je Šaban Šaulić čije pjesme najčešće izvodi. U nastavku možete pročitati kako se Semir priprema za finale , da li razmišlja o pobjedi i još mnogo toga.

semir

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Osjećam se kao deda iz filma Mrtav Ladan (smijeh) , zezam se naravno pokušavam malo tremu da razbijem koja je najveća u dosadašnjem dijelu takmičenja.Pripremam se malo izvan grada u prirodi i tišini jer me to najviše odmara.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Ja sam jednako zadovoljan sa svakim svojim nastupom a koji je bolji koji lošiji to publika neka odluči , ja sam na svakom nastupu se maksimalno trudio da budem što bolji.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Dugih 10 mjeseci je iza nas a takmičenje me je jako iscrpilo zbog putovanja iz Njemačke i svih tih obaveza al trud se na kraju uvijek isplati.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Za mene ne samo u super finalu nego i u prvih 5 zasigurno Nenad Manojlović. Momak koji jako dobro pjeva ali sticajem okolnisti nije se našao u finalu.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ne razmišljam o pobjedi ali ako bude ne znam kako će emocije da me ponesu ali nakon gašenja kamera zasigurno idem u hotel da spavam , pa da tek naredni dan razmislim o svemu.

https://www.youtube.com/watch?v=4EAOy92MUHk

(e-turneja.com)