Doktori se bore za nogu sina Dragana Stojkovića Bosanca

2271

thumb

Sin Dragana Stojkovića Bosanca Aleksandar doživio je jučer ujutro oko 11h tešku saobraćajnu nesreću u Bosni.
– Sa mjesta udesa Aleksandar je prebačen u Opštu bolnicu u Konjicu, ali kako je zadobio trostruki prelom butne kosti, zbog ozbiljnosti povreda premješten je u KC Univerziteta Sarajevo.

– Sve se desilo juče ujutru u centru Konjica. Još nije poznato da li je zaspao za volanom i kako je kao iskusan vozač od 38 godina udario u banderu. Na svu sreću, prolaznici koji su se tu zadesili nisu povređeni, a ni ostali učesnici u saobraćaju. Na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta, a policija je odmah izvršila uviđaj.

Pored toga što je polomio butnu kost, Aleksandar ima povredu glave, jer nije bio vezan. Ipak, zasad mu je samo noga u kritičnom stanju. Ljekari su za nesreću odmah javili njegovom ocu Bosancu, koji je prekinuo odmor, na koji je otišao sa suprugom, i oboje su se odmah uputili u Sarajevo. Obavjestili su i kćerku, koja je loše vijesti o bratu teško podnijela

– zaključuje naš sagovornik.
Kontaktirali smo s pjevačicom, ali ona nije bila u stanju da govori.
Porodica potresena

– Ne mogu da dajem izjave. Moj brat je imao udes i zaista mi nije do razgovora, razumite me – rekla je Aleksandra, koja je zvučala veoma potreseno.

Expressmag.ba