ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalistu Filip Božinovski “Daću sve od sebe!”

1790

filip_773x600

Filip Božinovski je jedan od dvojice Makedonaca koji su možemo reći “Domaćini” finala Zvezdi Granda.Filip je razgovarao za naš portal i cijeli intervju možete pročitati ispod.

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Osjecam se dobro za sada,iako znam da cu pre pocetka super-finala biti napetiji i nervozniji,jer kao sto znate super-finale se odrzava ovde u Makedoniji,tako da trema i odgovornost su jos veci. Ali isto tako znam da kao i dosad cim izadjem na scenu,sve cu zaboravit i tremu i nervozu i dacu sve od sebe i odpjevacu najbolje sto znam i umem.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Svojim najboljem nastupom smatram kada sam otpjevao pjesmu ZAJDI ZAJDI ,a za nijedan ne bih mogao da kazem da mi je bio najlosiji zato sto sam se pripremao i trudio svaki put da budem sto bolji i sigurniji.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

U Zvezdama Granda za vec 10mjeseci i moram da kazem da iskustvo koje sam stekao tu i misljenje za ZG je vrlo pozitivno i na najvisem nivou. S obzirom na to da je ovaj sou na ovim prostorima cijelog regiona uspesan vec 10godina,to je bilo izazov za mene da se prijavim i vidim da li cu da uspem da udjem u top 12 finalista sto na moje veliko zadovoljstvo se ostvarilo.


Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

Imalo je jako dobrih pjevaca u ovoj sezoni ZG tako da u super-finalu su mogli da se nadju i nekih takmicari koji su vec ispali to sigurno.
To su Milan Rakic , Petar Nisic , Ugljesa Radojnic, Zeljko Dzmura,Martinijan Kirilovski,Ivona Jovanovic i drugi.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

NIsam razmisljao o tome puno tako da ne znam ,ako pobjedim ostvario bi mi se zivotni san.Ali sigurno ako se to desi da cu najprvo proslaviti sa svojima najblizi.

Emir Delić / e-turneja.com