ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo finalisticu Marinu Stankić “Jedva čekam finale!”

1660

marina

Marina Stankić važi za jednu od favorita koja bi mogla zbog svog publiciteta i osvojiti ovogodišnju sezonu Zvezdi Granda. Pročitajte u nastavku šta je Marina izjavila za naš portal.

 

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Iskreno,jedva čekam finale, mislim da će ono biti kruna svega onoga što sam predstavila proteklih 10 meseci i nadala sam se tome I cilj je konacno ostvaren! Jako sam uzbuđena i srećna u isto vreme, pa mi pripreme prolaze u takvom raspoloženju i ništa mi ne pada teško, a trema je pomalo pristuna,ali ona pozitivna. Unapred se radujem!

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Mislim da sam sve ovo vreme bila konstantna i ostala dosledna kvalitetu koji sam predstavila najbolje što mogu. Bilo je tu sjajnih i možda manje sjajnih momenata, ali nastup iz polufinala bih izdvojila kao recimo najbolji. Nekako sam ga i sama emotivno doživela, u šta ste imali prilike da se uverite i verovatno zbog toga što je bilo polufinale dala sebe maksimalno. Mislim da drugi krug za nijansu nije bio toliko sjajan, prosto je za mene bilo sve novo, nova pravila, pa dueli, mozda sam imala malo veću tremu, no to je sve kasnije palo u zaborav i trema je definitivno nestala.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

Jedan divan period je iza mene, bez obzira na to koliko je truda I zalaganja bilo potrebno da se dođe do samog kraja. Pamtiću ga sigurno samo po lepim momentima,a bilo ih je dosta i po divnim ljudima koje sam upoznala kroz celokupno takmičenje.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu,a ko nije?

Sigurno je da svi mi koji smo došli do finala zaslužujemo da se nađemo u istom. Kroz takmičenje je prošao veliki broj kandidata, ali na kraju ipak ostaju najbolji. Svi smo kvalitetni na svoj način i svako ima nešto raznovrsno da ponudi, što je samo još jedan pokazatelj više da smo tu sa razlogom.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Prvo što ću uraditi kada se ugase kamere je verovatno lumperajka do zore sa kolegama!

Emir Delić / e-turneja.com