Kaliopi i Adis Škaljo gosti emisije „Sa Tanjom na ti“

392

U novom izdanju talk showa ”Sa Tanjom na ti” gostovat će Kaliopi Bukle, muzička diva izuzetnih vokalnih sposobnosti čiji su glas poredili sa veličanstvenim vokalom čuvene Mariae Callas i Adis Škaljo iz Zenice pobjednik 7. sezone muzičkog showa “Zvijezda možeš biti ti” (ZMBT).

Sa Tanjom na ti

Urednica i voditeljica Tanja S. Đurović razgovarat će sa svojim gostima o muško-ženskim odnosima, poslovnim ambicijama, odnosima u porodici i o drugim atraktivnim temama.

Uvijek zanimljiva Kaliopi gledateljima TV Pink BH će otkriti tajnu pozitivne energije, šta je to neophodno za uspjeh u karijeri, govorit će o svoja dva braka, te zbog čega bi ponovo zaprosila svog bivšeg supruga Romea Grilla sa kojim izvrsno sarađuje. Biće riječi o njenoj hrabrosti da se suoči sa izazovima, iskušenjima, patnjom i teškoćama iz kojih je učila.

Harizmatični Zeničanin Adis Škaljo će se osvrnuti na svoj muzički put za kojim je jednim dijelom i zaslužna televizija Pink BH, govorit će o značajnim imenima bh. estrade sa kojima je sarađivao, te otkriti na koji način svojom interpretacijom obara sve s nogu.

Talk show „Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 5. jula od 22:30 sati u programu TV Pink BH.