ZVEZDE GRANDA: Životna priča Petra Nisića koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

7509

petar1

Iskusnog i uspješnog pjevača Petra Nisića iz Mladenovca kod Beograda, koji se takmiči u „Zvezdama Granda“, u subotu očekuje odlučujuća emisija gdje će probati da ostvari svoj san ali ne samo svoj već i san njegove majke.

Kako kaže ovaj momak iz Mladenovca, svaki prolazak u dalje takmičenje približava ga cilju koji je sebi zacrtao – a to je veliko finale kojim će da ispuni želju svoje majke zbog koje je i počeo da se bavi muzikom da bi nju izliječio.

– Život mi nije bio lak. Majka mi je bila jako bolesna kada sam ja imao samo petnaest godina.Tata je bio muzičar i tako uz njega sam i ja počeo da pjevam kako bi majci mogli obezbijediti potrebna sredstava za izliječenje.Teškom mukom i borbom majka se izliječila od opake bolesti, sretna je što sam i dalje u muzici.Samo zbog nje ću se potruditi da uđem u finale i ispunim njene i svoje sne. – kaže Nisić.

Nisić je tokom cijele ove sezone pobrao sve komplimente žirija, vjeruje da će ga publika podržati do samog kraja.

– Već se pripremam za tu subotu , i zaista se nadam da će moja publika da me podrži i da ćemo zajedno ući u finale.Ipak sve je u njihovim rukama i ja se nadam pozitivnom ishodu.

(e-turneja.com)