Ona je sinonim za dobar provod!Pogledajte o kome se radi!

935

keti 8

Učešće u Zvezdama Granda mnogima bude odskočna daska za budućnost, a vrlo često se desi da neki učesnici rade bolje od onih koji su ušli u samo finale, pa na posletku ih publika zaboravila.Katarina Marković Kety nije ušla u finale Zvijezda Granda, ali je njeno ime postalo sinonim za dobar provod i najbolje žurke koje pravi već dvije godine unazad.Oni koji su bili na njenim nastupima tvrde da ne postoji šansa da se loše provedeš ukoliko se nađeš u klubu gdje ona pjeva.

Ovo mogu da potvrde i svi oni koji su se u petak našli u klubu „London“ u Lazarevcu, gdje je Kety sa svojim Mistique bendom napravila pravi lom.Iako mnogi tvrde da je petak loš dan i da rijetko koji pjevač uspe da napravi posao petkom, Katarinu to ne dotiče, jer iako je bio petak, klub je bio ispunjen do poslednjeg mjesta, a atmosfera u klubu dovedena do usijanja.

keti 11

Katarina se na bini, kao i uvijek, dala do maksimuma, a ponesena dobrom atmosferom, te večeri je pjevala i duže nego što je bilo dogovoreno, posle čega se još pola sata slikala sa obožavaocima koji su imali samo riječi hvale za njen nastup i pitanje kada će ponovo doći u njihov grad.

„Meni nije problem da se slikam sa ljudima poslijenastupa, koliko god to da traje.Kada je atmosfera ovako dobra kao večeras, najmanje što mogu da uradim za ljude koji su došli na moj nastup je da im ispunim neku muzičku želju i slikam se sa njima“-priznala nam je Kety.

keti 9

Kako smo saznali, ova mlada i perspektivna pjevačica će uskoro izbaciti i svoj prvi singl, a do tada Vas potsećamo kako je Kety pjevala u Zvezdama Granda prije dvije godine.

https://youtu.be/D3YopWskXv0