Na turniru u Stanišićima: OFK Berane u plasman među osam najboljih !

900

page123

Jučerašnjim dolaskom mladih fudbalera ozvaničen je početak turnira za prestižni trofej “Ilija Pantelić”, čiji je domaćin etno selo Stanišić(Bijeljina).Za mlade tačnije do 2002 godište ovo je jedan od najjačih turnira na Balkanu.Oko stotinu ekipa koliko učestvuje sa cijelog Balkana i jugoistočne Evrope do sada zapažene rezultate ostvario je OFK iz Berana.Na samom početku uslijedila je dominacija na terenu koja je rezultirala pobjedom protiv ekipe iz Vojvodine.
Danas, drugi dan turnira OFK Berane protiv ekipe Jedinstva iz Brčkog završili su rezultatom 2:2.Golove je postigao Matija Marsenić koji je ujedno jedan od najboljih igrača kluba, ako ne i igrača na turniru.Svakako tu su i Dušan Vuković, Luka Bubanja, Jovan Janković, Hari Toskić pred kojima stoji zasiguran uspjeh.
Moramo priznati da je za nas ovaj uspjeh do sada iznad očekivanja, izborili smo se za plasman među osam najboljih ekipa na turniru. Večeras nas čekaju četvrtfinale, sigurno je da će naši mladi igrači dati sve od sebe da pokušamo da izborimo ulazak u četiri najbolje ekipe, što bi svakako za naš klub bio historijski uspjeh ističu prezadovoljno treneri OFK Berane Marko Lalević i Boban Aković.
A.H
 [nggallery id=79]