Ljubav, porodica, prijatelji i suza u oku ispratili “Prašinu” Emine Tufo

1316

10511201_10206937299013252_4349030502939923111_n

Prvi spot u karijeri  mlade muzičke umjetnice Emine Tufo iz Sarajeva za novu pjesmu ”Prašina” večeras je  u prekrasnom ambijentu Restorana Element u Twist Toweru promovisan  pred prisutnim zvanicama iz javnog, muzičkog i medijskog miljea. Članovi porodice, prijatelji i kolege sa muzičke scene BiH uveličali su promociju Eminine ”Prašine”, a podrška nije izostala niti od Emininih školskih pedagoga i profesora, koji su dali posebnu draž i unijeli emociju na ovu promociju pričajući o Emininim muzičkim počecima i talentu koji je oduvijek iskazivala i kroz svoje školovanje.

Energija koju je ”Prašina” večeras  izazvala u Restoranu Element, satkana od ljubavi porodice, prijatelja i kolega, nakon Emininog obraćanja prisutnima ukrašena je iskrenim suzama radosnicama u Emininim očima.

Kolege i kolegice sa muzičke estradne scene,  među kojima su bili i Šačir Ameti, Mirza Šoljanin i Ruža Efendić Emini su od srca čestitali na prvjencu i poželjeli puno uspjeha i mnogo dobrih i kvalitetnih spotova i pjesama u budućoj karijeri.

 

Pripremili: Maid Đelilović, Anela Medić, Emina Trhulj