Grand produkcija tvrdi da Zorica Brunclik laže

5447

zorica-brunclik1-660x451

Grand produkcija demantovala je sve navode Zorice Brunclik kojim se ona obratila javnosti objašnjavajući zašto napušta “Zvezde Granda” i objasnila šta su pravi razlozi.

Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kome je i sama učestvivala i koje više od decenije ima  besprekornu reputaciju, biće jasnije nakon sto se pročita kompletna SMS poruka, koju je Brunclikova prije nekoliko dana poslala direktoru “Grand produkcije” Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što ona javno navodi kao razloge svog odlaska. Po principu “ako koza laže, ne laže rog”, evo poruke, koju možete imati na i na uvid, a koju je Zorica Brunclik poslala Saši Popoviću: 

‘E sad je ovo naša odluka, i nadam se da ćeš nas razumeti i između nas se ništa neće promeniti (ako ti to hoćeš – naravno). Od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dogod si na TV Prva, i sve što treba za Grand TV, i za tebe lično, mi smo tu 24 sata i hvala za sve što si lično uradio za nas. Volimo te i poštujemo. Tvoji Zorica i Kemiš’.

(Svet)