Zanimljivi gosti obećavaju odličnu zabavu u emisiji „Dobar komšija“

311

NATAŠA PETROVIĆ_597x480

U novom izdanju porodičnog magazina ”Dobar komšija” koji je na rasporedu u subotu, 20. juna od 17:30 na TV Pink BH urednica i voditeljica Nataša Petrović na popodnevnoj kafi ugostit će Fuada Backovića Deena, srbijanskog pjevača u usponu Nemanju Saletovića, prvu damu balkanske glumačke škole Jasnu Ornelu Bery i poznatog astrologa Vladimira Vlajića.

Deen će govoriti o svjetskoj muzičkoj sceni, a u razgovoru će se dotaći i Eurosonga. Otkrit će šta misli o izostanku predstavnika Bosne i Hercegovine na ovom velikom muzičkom takmičenju.

Njegov kolega Nemanja Saletović govorit će o svom uspješnom pohodu na srbijansku estradnu scenu i kakav je osjećaj nastupati pred bosanskom publikom, dok će se proslavljena glumica Jasna Ornela Bery prisjetiti detalja i anegdota sa snimanja filmova koji su ušli u antologiju ex-YU kinematografije. Saznajte kojih se uloga ova velika glumica najradije sjeća, sa kojim velikim zvijezdama voli da sarađuje i koje uloge su promijenile njen život.

Astrolog Vladimir Vlajić će gostima Nataše Petrović govoriti o detaljima horoskopskih znakova, te kakav će uticaj planete i zvijezde imati na njih u bliskoj budućnosti.

Ne propustite svog „Dobrog komšiju“!