Harun Mehmedagić samo za E-TURNEJA.COM otkriva: PRVI HONORAR SAM POTROŠIO TAMO GDJE SAM I ZARADIO!

3507

harac

Harun Mehmedagić,mladić iz Breze (BiH) uspio je izborit finalne emisije takmičenja Zvezde Granda,i po ko zna koji put je pristao govoriti za naš portal.Intervju pročitajte u nastavku…

 

Harune,ti si redovno viđen gost na našem portalu i hvala ti na saradnji koju nam pružaš.Bliži se kraj takmičenja,uspio si izboriti polufinale kakvi su utisci i tvoje ambicije za dalji tok takmičenja?

Hvala vama meni pripada veliko zadovoljstvo prije svega sto pratite moj rad pa i zbog toga sto sam lice koje je cesto vidjeno na vasem portalu koji je za moj ukus odlican a znam da ce se i vasi citaoci sloziti sa time. Pa ja sam kao sto znate davno ispunio svoja ocekivanja, za mene je ovo veliki uspjeh ali naravno idemo dalje guramo naprijed pa vidjet cemo ko zna mozda i ulazak u finale.To mi je trenutno najveca zelja.

S obzirom da smo svakodnevno bombardirani koje-kakvim estradnim prepucavanjima, kakvi su tvoji stavovi o tome?

Vjerujte slabo pratim ta “prepucavanja” i nisam bas u toku sto se toga tice. Zivim i radim svoj posao malo povucenije i mirnije sto se kaze iz “sjenke” i to je moj nacin koji mi se svidja. Cijenim svakoga ko svoj posao radi na pravi i svojstven nacin i ko se bori u zivotu.

Redovno nastupaš po klubovima,na svadbama i privatnim zabavama,ko ti je najveća podrška što se toga tiče?

Pa da dosta se radi hvala Bogu jako sam zadovoljan sto se toga tice. A najveca podrska je moj kolega Amel Besirevic tu smo skupa radimo vec dugo vremena i mislim da smo jako dobra ekipa bas smo se nasli.


(Harun Mehmedagić,Amel Beširević)

Otkrij nam gdje si potrošio prvi honorar?

Dobro pitanje ali ne bih se mogao sjetiti. Uglavnom kao i ostali gdje zaradis tu i potrosis,u kafani.

Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko tebe, možeš li nam reći kakvi su to trenutni poslovi, obaveze, eventi?

Trenutno kao i obicno lagano spremanje za Grand svirke svadbe. Zadnja dva mjeseca smo pretezno u Krajini pa tako i ovaj vikend.

https://www.youtube.com/watch?v=OwbP9K5jLj8

 

Kakvu pjesmu bi volio da dobiješ od Grand produkcije?

Pa nemam neke posebne zelje mislim da ako dodje do toga trazit cu definitivno neku brzu pjesmu.

Za kraj,kao i svaki put pošalji poruku našim vjernim čitateljima!
Za kraj jedan veliki pozdrav za citaoce e-turneje za ljude koji me prate podrzavaju a vama jos jedno veliko hvala na pozivu.

Emir Delić / e-turneja.com