S kim je Anabela snimljena u mraku ?!

436

Lijepa Anabela vrijedno radi na novim pjesmama a nedavno je snimljena u poznatom beogradskom klubu u društvu bosanskog zavodnika Đuke Đuranovića. Nije u pitanju nikakva ljubavna afera, već se radilo o snimanju spota za novu duetsku pjesmu “U mraku”.Prema prvim prognozama pjesma će oboriti dosadašnje rekorde slušanosti.Ritam, melodija i tekst najavljuje ljeto, more, odmor i provode, kao i nove ljubavi.

Slika 1

Do saradnje je došlo zahvaljujući zajedničkom prijatelju,producentu studija “Tempo”, poznatom Almiru Ajanoviću. Dok je Almir radio na pjesmi Đuke Đuranovića, Anabela je svratila na kaficu u studio.

“I tako je sve počelo. Čujem odličnu melodiju, dobar, jak muški glas i govorim da moram i ja biti dio ove pjesme. Onda je usljedilo upoznavanje sa Đukom, dogovaranje saradnje čiji je proizvod upravo pjesma “U mraku”. Đuka je divan momak, talentovan i zabavan,” izjavila je lijepa Anabela.

Đuki je također drago što je pjesma završena upravo onako kako je zamišljao.

“Pjesma je brza,dinamična, klupska. Drago mi je što je snimljena upravo sa Anabelom koja je veliki profesionalac,energična i pozitivna osoba. Iz ove uspješne saradnje rođeno je divno prijateljstvo,” dodao je šarmantni Đuka Đuranović.

Ovaj harizmatični i energični duo publici je poklonio pjesmu koja omami na prvo slušanje i koju ćete definitivno pjevušiti po cijeli dan. Tekst potpisuje Borislav Domazet koji je zajedno sa DJ Ćomijem uradio muziku. Aranžman za pjesmu uradili su Almir Ajanović i Damir Bečić. Pjesma je snimljena u sarajevskom studiju “Tempo”. Za video spot zaslužna je DM Televizija, a promocija je zakazana za 10, juni u beogradskom restoranu “Hollywood”.