POČELA DA SE TAKMIČI U ZVEZDAMA GRANDA i slučajno otkrila da joj je pjevačica zapravo sestra!

9616

marina

Marina Stankić, jedna od omiljenih učesnica ovogodišnjeg izdanja „Zvezda Granda“, zahvaljujući takmičenju saznala je da ima sestru. Naime, otkrila je da joj je Jelena Gerbec, koja je takođe kročila na estradu kroz ovo nadmetanje, rođaka.

– Tačno je da sam zahvaljujući „Grandu“ saznala da imam rodbinske veze s Jelenom Gerbec. Zapravo, to sam otkrila prije dvije godine, kad sam se prvi put prijavila za takmičenja. Moja prababa i njen pradeda su brat i sestra, i nas dvije smo rođake, ali eto, ispostavilo se da se nismo znale sve do samog takmičenja. Baš mi je drago što se sve to saznalo, ona je divna djevojka – priča Marina i nastavlja:

– Čim sam za to saznala, rekla sam i Jeleni. Ona mi je bila podrška i prije nego što smo saznale da smo rođake. Radile smo i neke tezge zajedno. Daje mi savjete i maksimalno je uz mene, što bi se reklo, iz iste smo kuće – otkrila je Marina, koja uveliko sprema sljedeći nastup na takmičenju.

Kaže da joj je trenutno najveći problem koju će pjesmu da izabere i s kojom će se numerom najbolje predstaviti žiriju i publici u sedmom krugu takmičenja.

(Kurir)