PINKOVE ZVEZDE: Makedonac raspametio žiri , Bora mu ustao i aplaudirao

3841

PINKOVE ZVEZDE 046 Upper.Still114_750x600

Denis Dimoski je jedan od favorita u ovogodišnjim Pinkovim zvezdama , sjajni Makedonac iz kruga u krug je sve bolji i za njegove pjevanje žiri rijetko kad nađe manu. Tako je bilo i večeras kada je Denis pjesmom “Čija je ono zvijezda” raspametio žiri.

Bora je ustao i aplaudirao uz komentar: “To je komentar. Ovo je ubica, u najboljem smislu te riječi”.

Ja odavno nisam čuo ovako kristalno čist i visok glas, da intonira dobro, da ima emociju i da ima triler na svom mjestu. Amazing.

Svaka čast, svaki komentar bi bio suvišan, oduševljen je bio Haris. U prošloj emisiji je imao fenomenalnu interpretaciju i to je ponovio večeras. I tada sam ti dao najvišu ocjenu, a i večeras ću ti dati veliku ocjenu, uvjerio ga je Miroslav.

Žiri je saznao da Denis studira na trećoj godini Muzičke akademije Skopju, odsjek opersko pjevanje, pa je zamoljen da izvede dio iz opere. Žiri je bio oduševljen. Miroslav je odmah nastavio svoje izvođenje dijela opere “Traviata – Vinska pjesma”, što je izazvalo smijeh svih u studiju.

Koji je broj klinike Anlave? Zapitao se Haris. Mlađo, istupi, molim te, molila je Ceca, Mlađena Tošovića da počne da pjeva.