SA TANJOM NA TI: Gost Zdravko Čolić

526

Tanja i Cola 8

U novom izdanju emisije „Sa Tanjom na ti“ koja je na rasporedu u nedjelju, 07. juna u 23:30, urednica i voditeljica Tanja S. Đurović ugostit će Zdravka Čolića, najveću zvijezdu sa prostora bivše Jugoslavije.

Čola je u ekskluzivnom intervjuu za Pink BH govorio o mega koncertu koji sprema u Mostaru, te o predstojećoj turneji po Evropi.

Popularni pjevač je na „TI“ urednici i voditeljici TV Pink BH otkrio mnogo zanimljivih, ”neistraženih” tema o svom životu.

Govorio je o receptu za dugovječnost na muzičkoj sceni, kako je uspio ostvariti dugogodišnji status šampiona muzike,  kao i tajnama za svoj mladoliki izgled.

Saznajte kako se Zdravko Čolić snalazi u ulozi porodičnog čovjeka, kako rješava probleme koje imaju njegove dvije kćerke Una Zvezdana i Lara, te da li odmor preferira na ”užarenim” ljetovalištima ili su mu draži ”tihi” odmori sa porodicom?

Čolić će Tanji otkriti kako je supruga Sandra osvojila njegovo i kako se on pobijedio u borbi za njeno srce. Kako izgraditi dva carstva, carstvo uspješnog pjevača i carstvo snažnog, porodičnog čovjeka punog respekta prema svojim najbližim, saznajte u novoj emisiji ”Sa Tanjom na ti” u nedjelju, 7. juna u 23:30 u programu televizije Pink BH.