OVO NISTE ZNALI: Ekskluzivni intervju sa učesnicom Zvezda Granda Tamarom Milutinović

3005

Mlada učesnica Zvezda Granda Tamara Milutinović iz Beograda, digla je prašinu u ovoj sezoni takmičenja. Provokativan i unikatan stajling, sa lijepim glasom su digli buru u cijelom regionu. Intervjuisali smo Tamaru gdje nam je odgovorila na mnoga pitanja iz privatnog i poslovnog života.

tamara

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Da, od malih nogu me muzika ispunjava i oduvek sam sebe videla u tim vodama. Sa svojih petnaest godina sam imala svoj prvi javni nastup, a potom su nastupi bili mnogobrojni. Najveću podršku sam imala od svojih roditelja koju i dan danas nosim sa sobom.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Napomenula bih da publiku ne volim da nazivam svojim fanovima već ljudima koji prepoznaju, vole i podržavaju moj trud u ovom takmičenju.Možda su godine imale uticaj jer su moji pratioci uglavnom mojih godina i najvećim delom devojčice kojima se najviše dopada moj stil oblačenja, ali takođe i moja različitost i neposrednost.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– To je bio moj san od samog starta ZVEZDA GRANDA, i smatram da je to jedina produkcijska kuća u regionu koja svojim radom i dugom tradicijom dokazuje da je kvalitet iznad svega. I napokon sanjam svoj san…

https://www.youtube.com/watch?v=iKkSL5RTFUI

Sinoć si izborila povratak u takmičenje , kakva su tvoja očekivanja u daljnem toku Zvezda Granda ?

– Svako ko bi rekao da mu pobeda nije bitna, smatram da nije iskren. Sa druge strane sam jako zadovoljna svojim dosadašnjim plasmanom, bez obzira na dalji tok takmičenja, jer svakako ću ostati deo GRANDOVOG JATA.

Još uvijek se priča o tvojim sjajnim nastupima u Grandu , šta nam spremaš u nastavku ?

– Da sam svaki put otkrivala svoje ideje, iznenađenje bi uvek izostalo, tako daa… budite strpljivi do sledećeg kruga.

Kako stižeš uskladiti obaveze, mnogobrojne nastupe, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Smatram da je dobra organizacija ključ uspeha. Još uvek nisam došla do tog stadijuma da me svi prepoznaju, ali moram da priznam, jako mi prijaju mnogobrojni komplimenti.

https://www.youtube.com/watch?v=ptamBOJndt4

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Uh, taj osećaj ne mogu da vam prenesem. Žao mi je što u mom slučaju uvek pobedi trema i ja prosto ne mogu da dam svoj maksimum. Žiri je sastavljen od velikih estradnih imena, čiji svaki komentar, bilo pozitivan ili ne ima veliku težinu i ogroman uticaj na mene.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Još uvek se ne poznajemo svi toliko dobro da bih mogla da napravim tu procenu, ali takmičari sa kojima se privatno družim sa sigurnošću mogu da tvrdim da nemaju takvih ambicija.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Samim korakom u svet šoubiznisa dopustili smo da naš privatni život bude izložen javnosti, jer smatram da je to cena uspeha. Ali trudiću se da pojedinosti iz svog privatnog života zadržim samo za sebe.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Ovo je posao koji me ispunjava, a osećaj koji imam prilikom svakog svog nastupa prosto se ne može opisati, to je ono što puni moje baterije, jednostavno uživam u tome. Moji nastupi su uvek istaknuti na mom facebook profilu.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Veliki poljubac za sve čitaoce e-turneje i jedan savet, sledite svoje snove, upornost se uvek na kraju isplati.
P.S. Ukoliko stignem do finala, očekujem vasu podršku, glasajte.

https://www.youtube.com/watch?v=tGqsgfXMrtM