PINKOVE ZVEZDICE: Žiri Mariju prozvao svjetskom pjevačicom koja ima svjetski vokal

1452

I posljednji takmičar za večeras bila je Marija Serdar koja je brzo dobila svih  5 glasova odličnim izvođenjem pjesme “Suze za kraj”.

Pinkove Zvezdice EMISIJA 038 upper.Still092_750x600

Mnogo mi je drago da si ponovo pjevala na srpskom, jer tvoj glas, koliko god dobro zvučao na engleskom, zvuči još 17 hiljada puta bolje na srpskom.

Tvoja emocija ide na kub kada pjevaš na srpskom, hvalila je Goca.

Kakve zamerke da dam kada je ona perfektna, slavna, zabavna, ali bih imala zamjerke da joj dajem. Prvo mi se nije dopalo jer si pratila Danicu Krstić. Meni se nikada nije dopao glisando koji je ona pjevala u studiju, a ti si je pratila u stopu. Njoj je to svojstveno, ali tebi ne.

I ne samo to, u strofama, obrati pažnju kada ti se to može. A tebi se može. Moraš malo da daš emociju, moraš da ispričaš tu priču, i to je moja zamjerka, rekla je Leontina.

To je toliko dobar glas, i toliko ti uvjerljivo to radiš, da zalijepiš čovjeka za zid. To je toliko dobro, a prvo si toliko ozbiljna pjevačica, svjetski dobra pjevačica da ne smiješ imati falševe koje si imala. Svjetski vokal, tako da te male nijanse ne možeš dopustiti, rekao je Hari.