Martinijan Kirilovski samo za E-TURNEJA.COM otkriva: Kako se prijavio na Zvezde Granda, da li je prerano napustio takmičenje…

2358

Martinijan Kirilovski je mladi i talentirani dečko koji nam dolazi iz Makedonije, koja se ove godine pokazala kao pravi rasadnik muzičkih talenata.Svakako jedan od njih je i Martinijan koji je žiri iz kruga u krug oduševljavao.

U ekskluzivnom intervjuu za e-turneja portal Martinijan nam otkriva mnoge detalje koje većina nije znala , sve to možete pročitati u nastavku.

Martinijan

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Da ,to je tako. Pevam od malih nogu , tačnije od svoje pete godina.U Makedoniji na MakFest 2013 godine osvojio sam treće mesto , kako i na OhridFest2014 gde sam osvojio nagradu za najboljeg debitanta. A kao mali sa 5 godina pevao sam makedonsku narodnu pesmu “Milke dušo” ( smijeh )

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Pa mislim da i godine imaju uticaja na to, ma da mislim da pevanje , harizma i sve ostalo prethode jednom mladom pevaču da osvaja publiku i mnogo fanova.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Pa bila je reklama u Makedoniji za audiciju ZG u Skoplju , to me je jako zainteresovalo i pomislio sam da je to velika šansa za mene i da mogu da se prijavim i eto , ostvarilo se.

Na prvom pojavljivanju mnogi su te smatrali favoritom za finale ali nažalost ispao si , kakvo je tvoje mišljenje o tome ? Da li si možda prerano napustio takmičenje ?

– Moje mišljenje je da su posle trećeg kruga ,ostali sve super i izvrsni pevači, u pitanje su bile samo nijanse i boje glasa, mislim da sam prerano napustio takmičenje jer nisam imao sreće uz dobro pevanje.

https://www.youtube.com/watch?v=76wLmbNkc58

Još uvijek se priča o tvojim sjajnim nastupima u Grandu, šta nam spremaš u nastavku ?

– Veoma mi je drago što sam ostavio dobar trag na ljude prvenstveno zbog mojih sjajnih nastupa. Da spremam pesme za festivale, a nadam se uskoro i mom prvom spotu.

Kako stižeš uskladiti obaveze, mnogobrojne nastupe, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Pa uvek mislim da ima vremena za sve ako se organizujemo dobro i radimo po planu.A raja u mom gradu i u drugim gradovima reaguje izvrsno što mene mnogo ispunjuje, kao ono hej evo Martinijana,ajmo se slikati sa njim. E tu svatim šta sam sve postigao u životu i to mi daje energiju i moral da još više radim ono što volim a to je naravno muzika.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Osjećaj je izvanredan, meni iskreno je drago što sam upoznao te ljude i pevati pred njim je stvarno jedno veliko zadovoljstvo.Normalno kao i svakom čoveku pohvale mi prijaju jako dobro, a isto tako i kritike , zato što volim iskreno kada mi kažu da mogu to da popravim,ako treba, jer niko , niko nije savršen.

https://www.youtube.com/watch?v=67pZbw7HIaM

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Ne bojim se od onog što volim da radim, a to je pevanje.Svestan sam toga , slava kao slava je dobra na neki način, a sa druge strane može da bude i vrlo neprijatna od strane medije,ali to je sve šoubiznis.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Zabavljati publiku u nekom lokalu je nešto najbolje za mene ,kao i koncerti, tu se može da čuje kako publika peva, i to je sjajno.Imam nastupa u celoj Makedoniji sad za sad, a nadam se da će ih biti i van Makedonije. Jedan od mojih narednih nastupa je u Coffe Bar Lollipop u Skoplju, 5. juna, pa ko voli nek izvoli.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Moj grad je grad koji ima veliku i super kulturnu istoriju u pozadini , a ja sebe smatram kao odličnog promotora svog grada,kao i promotora cele Makedonije.Nadam se da su ponosni na to.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Dragi vjerni citaoci, citajte e- turneja portal, budite svoji, budite dobri i volite se, tako će sve biti sve bolje i bolje.
Voli vas vaš Martinijan !

https://www.youtube.com/watch?v=-wAlkluG48U