Svi su bili iznenađeni onim što je Halid Bešlić rekao o Mayi Berović!

469

Maya Berovic

Na nedavnom gostovanju na koncertu kod koleginice Done Aris, po prvi put su se sreli Halid Bešlić i Maya Berović.Poznato je da je Maya rođenna Sarajka, ali zbog obaveza i stalnih nastupa, bez obzira na želju, Maya nema priliku često da boravi u svom rodnom gradu.

Znajući sve to, Halid je iskoristio priliku, da Mayi kaže ono đto mu je na srcu, čime su mnogi bili iznenađeni.

“ti dijete radiš ovaj posao kako treba.Ne očekuješ ništa preko noći i svoju karijeru gradiš polako i temeljno, bez skandala i golotinje.Malo mladih pjevača to radi na taj način.Za svaku pohvalu je to što si izabrala taj put i sigurno je da ćeš vremenom postati najveća ženska zvijezda na ovim prostorima”-rekao je Bešlić.

Inače, oni koji dobro poznaju Halida, tvrde da je on čovek koji ne dijeli pohvale na svakom koraku i bilo kome, pa ove njegove riječi imaju još veći značaj.

Kako bi saznali i drugu stranu, pozvali smo Mayu, koja nam je rekla slijedeće:

“Šta da kažem, osim da sam srećna zbog pohvala koje mi je uputio Halid Bešlić.On je veliki pjevač i čovek i kada pohvale dođu od takvog čoveka, onda ne može da ne prija.Posebno što znam da je on iskren i da ne hvali baš svakog”-rekla nam je ponosno Maya.

Maya Berovic i Halid Beslic

Oni koji su bili u blizini nisu mogli vjerovati onim što su čuli, a mnogi su i ljubomorno gledali.

Obzirom da su oboje Sarajlije i da je Bešlić toliko podržava, možda u skorijoj budućnosti možemo očekivati i da ukrste glasove!Ko zna!