ZMBT: Predstavljamo vam finalistu Adisa Škalju

1941

ZMBT priča Adisa Škalja jedna je od onih koje će se još dugo nakon super-finala prepričavati i to bez obzira na krajnji ishod.

adis

Svi koji su imali prilike da ga upoznaju slažu se sa tim da je Adis veseo i drag momak nevjerovatnog glasa i harizme i bez obzira da li ste ljubitelj muzike koju on najčešće izvodi ili ne, vjerovatno ćete se složiti sa tim da Adis definitivno „ima nešto“.

Da li je to „nešto“ ono što treba da ima zvijezda Hayatovog show-a koji žiri, produkcija i mi publika zajedno sa njima tražimo već mjesecima, ostaje da vidimo u petak, a do tada preslušavajte snimke kandidata na YouTubeu i čitajte intervju:

https://www.youtube.com/watch?v=6I0kJ0ZMATg

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Osjećam se odlično, velika scena oduvijek me privlačila i nije mi nepoznanica tako da 15. maj, zasigurno, jedva čekam! Kako inače ništa ne prepuštam slučaju red, rad i disciplina su način moga života sve je već odavno spremno! Obećavam odličan nastup!

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Najbolji nastup je definitivno bio onaj kada sam izvodio pjesmu “Da je tuga snijeg”, a najlošiji je bio onaj kada su me umor i putovanje savladali pa se to odrazilo na moje izvođenje pjesme “Starim sam” i to kada je u žiriju bio autor pjesme, a meni drag drugar Dženan Lončarević!

https://www.youtube.com/watch?v=-QOn9aae14g

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u ZMBT !

– Pa utiske ću vjerovatno imati onda kada se sve završi, ali iz ove perspektive bio je to veoma radan i zahtjevan period sa puno odricanja, ali vrijedan truda!

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nije?

– Lejla Zuko, bez dileme!

https://www.youtube.com/watch?v=DrKKiI2Fmto

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Inače nisam čovjek koji kalkuliše i planira tako da bih iskreno volio da, ukoliko se desi to, da pobijedim da mi postavite ovo pitanje kada se ugase kamere pa da vam kažem koja je bila prva misao ili prva reakcija!

https://www.youtube.com/watch?v=A-CWvpmp_PM

e-turneja.com/R.B