Održana promocija albuma Mensura Salkića “Usne ničije”

454

Suze, smijeh, sreća, ponos…mnogo emocija obilježilo je promociju prvog albuma Mensura Salkića, koja je jučer održana u njegovom rodnom gradu Lukavcu. Medju porodicom, prijateljima, kolegama i brojnim sugrađanima predstavljen je njegov prvjenac „Usne ničije“.

354364356

„Usne ničije je album na kojem se kroz osam pjesama u potpunosti ističu mnogo puta iskazane vrhunske vokalne sposobnosti i muzikalnosti Mensura Salkića,a donosi mješavinu gotovo svih muzičkih žanrova od popa, rocka, hip hopa pa do folk muzike. Upravo ta žanrovska šarolikost donosi albumu posebnu čar, te svi mogu pronaći nešto za sebe.

Mensur & Neboderi su tokom promocije otpjevali tri pjesme s albuma, „Usne ničije“, „Neboder“ te „Šutim“, a svi prisutni s velikim oduševljenem pozdravili su ove sjajne momke i u glas pjevali njihove pjesme. Nakon toga uslijedilo je potpisivanje cd-ova za mnogobrojne fanove, te fotografisanje sa Mensurom.

Ukoliko želite imati ovaj cd u svojoj kolekciji, slušati u automobilima, što svakako preporučujemo za ugodniju vožnju, potražite ga u cd shopovima, jer album je u prodaji.